Allmäna villkor och bestämmelser

Varje restaurang har specifika öppettider och erbjuder olika möjligheter i form av avhämtning. Vid lagd beställning ansvarar varje enskild restaurang själv för att denna behandlas. I Love Pizza försöker alltid upptäcka och varna om eventuella driftstörningar, men ansvarar inte för fördröjd eller utebliven leverans till följd av eventuella tekniska problem.

Personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen. Personuppgiftsansvarig är I Love Pizza Sverige AB (org. Nr 556701-9855) också kallad I Love Pizza.

I Love Pizza’s kundregister innehåller personuppgifter vilka du avger i samband med köp eller kontakt med oss samt aktuellt IP-nummer. Ändamålet med I Love Pizza’s behandling av insamlade personuppgifter är att använda dessa för att kunna fullgöra köp på ilovepizza.se samt för att möjliggöra riktad marknadsföring per e-post, sms och andra kanaler baserad på dina tidigare inköp eller användning av I Love Pizza’s kanaler.

Betalleverantören (Bambora) kommer att samla personuppgifter om dig i samband med betalning. Bambora är således personuppgiftsansvarig för sådana personuppgifter enligt vilkor

I Love Pizza kommer dela med sig av de personuppgifter till fraktbolagen som eventuellt krävs för att kunna fullfölja och leverera en beställning om sådant är avtalat samt till tjänsteleverantörer och redovisningsbyrå.

När du som kund väljer att e-posta till I Love Pizza’s så kommer din e-postadress samt e-posthistoriken att sparas för att göra det möjligt och lättare kunna följa upp och svara på ett ärende. Inga uppgifter kommer att säljas vidare till tredje part.

 

Allmänt om personuppgiftsbehandlingen

All behandling av personuppgifter sker enligt dataskyddsförordningen. Ansvarig för behandlingen är I Love Pizza Sverige AB.

Vi sparar bara personuppgifter så länge som det är nödvändigt, därefter raderas de. Om uppgifter skulle vara ofullständiga, felaktiga eller irrelevanta har du rätt att begära att de rättas eller raderas. Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter

Som ett led i vår marknadsföring analyserar vi uppgifter, däribland personuppgifter, kring dina inköp och din aktivitet på våra sidor, på sociala nätverk samt på vår sajt. Vi kommer exempelvis att behandla dina personuppgifter för att med hjälp av Google Analytics kunna anpassa de annonser och erbjudanden som du ser utifrån information om ditt tidigare surfande samt för att kunna utveckla våra produkter och tjänster.
Eftersom vi använder oss av Google Analytics kommer dina personuppgifter även att lämnas ut till Google. Uppgifter som vi analyserar kan exempelvis vara din IP-adress, senast gjorda inköp, betalsätt och annan information som du har lämnat till oss som kund. Vi kan komma att spara dina personuppgifter upp till tre år efter det att ditt kundförhållande med oss har upphört för marknadsföringsändamål enligt ovan. Genom att handla av oss samtycker du till sådan behandling av dina personuppgifter som anges ovan.

Du kan begära ett utdrag på vilka uppgifter som vi har registrerade om dig. För att begära registerutdrag eller rättelse av uppgifter skickar du en skriftlig undertecknad begäran till:

I Love Pizza Sverige AB
Österlyckan 1
415 07 Göteborg

 

Beställning

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna. I Love Pizza ansvarar inte för utebliven leverans till följd av otillräcklig eller felaktig information i beställningsformuläret.

Produkter

I Love Pizza har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager. Varje enskild restaurang har det yttersta ansvaret för kvaliteten på sina produkter. Om kunden har klagomål på enstaka produkter ska kunden i första hand ta upp detta med den enskilda restaurangen.

Betalning

Alla beställningar via I Love Pizza är bindande. Betalning ska ske i svenska kronor. Debitering av kort sker direkt vid köp.

Alla priser på I Love Pizza är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12 %. Kvitto och momsspecifikation erhålls från respektive restaurang eftersom det är dessa som säljer produkterna.

 Faktura & delbetalning

I samarbete med Lindorff erbjuder vi faktura och delbetalning. Tjänsten är baserad på en engångskredit som möjliggör en enkel och säker betalning av dina köp genom faktura eller delbetalning. Mer information och fullständiga villkor om Lindorffs betalsätt hittar du på Bill.lindorff.se.
Fakturan har en förfallotid om 14 dagar. Efter genomfört köp skickas fakturan till din folkbokföringsadress. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar genom att logga in på Bill.lindorff.se.
För att kunna använda tjänsten måste du vid köptillfället vara bosatt i Sverige och minst 20 år gammal. Betalsättet är endast tillgängligt för privatpersoner och som kreditgivare förutsätter vi att du har skött dina ekonomiska åtaganden och har en god betalhistorik
En kreditprövning görs i samband med köptillfället vilket innebär att en kreditupplysning inhämtas. Kreditupplysningar som tas av Lindorff påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t ex banker. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.
För att se fullständiga villkor för Lindorffs faktura- och delbetalningstjänst se länkarna nedan:
Allmänna kreditvillkor för faktura och delbetalning
Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation
3.3.2 Frågor kopplade till din faktura eller delbetalning
Lindorffs kundtjänst hjälper dig gärna i alla frågor som rör din faktura eller delbetalning. Kontakta oss via e-post bill@lindorff.se eller via telefon på 0771-409230, måndag – fredag kl. 08:00-17:00.
Se också vanligt förekommande frågor och svar.
3.3.3 Återbetalning vid faktura- eller delbetalningsköp
Du som har betalt din faktura eller delbetalning men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Lindorff. Lindorff återbetalar den summa du har betalat efter att vi har fått uppgift om godkänd retur från handlaren. Återbetalningen sker till ditt konto varför du behöver meddela oss dina kontouppgifter tillsammans med fakturauppgifterna.
Kontakta oss via e-post bill@lindorff.se eller via telefon på 0771-409230, måndag – fredag kl. 08:00-17:00.
3.3.4 Pris
Period Ränta Månadsavgift Administrationsavgift
3 mån 0,00% 30 kr 0 kr
6 mån 0,00% 30 kr 95 kr
12 mån 9,95% 30 kr 195 kr
24 mån 19,95% 30 kr 295 kr

 

Hämtning

Hämtningstiden varierar ofta med tiden på dygnet och vi reserverar oss för eventuella dröjsmål till följd av lång orderkö eller trafikproblem.

Ångerrätt

Vi beställning av livsmedel gäller ingen ångerrätt, se Distans- och hemförsäljningslagen.

Missbruk

I Love Pizza lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på I Love Pizza.

Reklamationsrätt

När du som kund mottagit dina beställda varor övergår ansvaret för maten till dig som kund. I Love Pizza ersätter därför inte eventuella skador på beställda varor efter tidpunkten för avhämtningen. Om du inte finns tillgänglig för att hämta upp beställda varor debiteras ordinarie priser enligt överenskommelse.

Om något är fel på din beställning ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-post info@ilovepizza.se. Så snart som möjligt efter att vi mottagit din reklamation eller åsikt granskar vi ärendet för att identifiera problemet med syfte att finna en lösning. I Love Pizza förbehåller sig rätten att avgöra vad som anses vara en lämplig lösning i varje enskild situation.

Villkorsändringar

I Love Pizza har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. I Love Pizza informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft. Informationen lämnas på webbplatsen. Genom att fortsätta att nyttja I Love Pizza efter att ändringen trätt i kraft godkänner du ändringen.

 

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer