Du måste ha Javascript aktiverat för att använda denna webbplats. Aktivera JavaScript och ladda sedan in den här sidan för att fortsätta.

Om oss - I Love Pizza

37 YEARS IN THE MAKING

1982 övertog Pappa Behcet en lokal pizzeria i Högsbohöjd och detta blev startskottet till vad som idag är I Love Pizza.

Vår äldsta bror Suleyman började arbeta på pizzerian 1997 följt av lillebröderna Emanuel (1999) och Jonny (2002). Daniel och Filip anslöt efter det att I Love Pizza skapades 2010. Våra respektive arbetar även dom i de olika restaurangerna.

Vårt personliga engagemang samt vår långa  erfarenhet inom restaurang gör I Love Pizza till en pizzeria utöver det vanliga.  Idag för vi bröder traditionen vidare genom att tillsammans utveckla, marknadsföra och driva I Love Pizza.

Ungdomarna är vår framtid och vi bidrar aktivt till att skapa ett bättre samhälle för dem genom en rad olika sponsringsaktiviteter.

Vi fokuserar vår sponsring på lokala sportföreningar som jobbar aktivt med barn och ungdom. Vi tycker att sport är ett perfekt sätt att skapa en meningsfylld fritid i kombination med att fostra laganda och team work. Det skadar ju inte heller att vår familj är sportfånar och att våra barn är medlemmar i lokala sportföreningar.